web analytics

Dermalux LED -valoterapiahoito

Dermalux LED -valoterpia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista – ilman kipua ja toipumisaikaa.  

Dermalux tehoaa heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien palauttaen ihon elinvoimaa ja tuoden sille tervettä hehkua. Sarjahoidolla saavutat parhaat mahdolliset tulokset, jotka kestävät pitkään.

Eri aallonpituudet nähdään erivärisenä valona. Ne imeytyvät eri syvyydelle ihossa ja vaikuttavat eri asioihin.


Blue Light  – valolla on anti-bakteerinen vaikutus. Se käynnistää valokemiallisen hapettumisreaktion ja tuhoaa bakteereita ilman ihoärsytystä. Tasapainottaa talin tuotantoa ja rauhoittaa ihoa.

Red Light  – lisää aineenvaihduntaa ja kollageenisynteesiä, nopeuttaa solujen uusiutumista, stimuloi fibroblastiaktiivisuutta ja DNA:n uudistumista. Parantaa ihon sävyä, häivyttää juonteita, lisää ihon luonnollista kosteutusta ja nopeuttaa verenkiertoa iholla.

Near Infrared Light  - edistää solujen uusiutumista, rauhoittaa punaisuutta ja ärtynyttä ihoa, nopeuttaa ihon paranemista ja vähentää pigmentaatiota sekä tasoittaa ihon sävyjä. 

Dermalux LED on rentouttava, kivuton hoitokokemusjolla on tutkitusti myös mielialaa kohottavia vaikutuksia. 

Hoito voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai se voidaan yhdistää useimpiin muihin erikoishoitoihin kuten HydraFacial, mikroneulaus ja RF-cryo.


HOIDON HINTA

Yksittäinen hoito 65 ,-
Sarjahoito 6-10 krt   55,- / krt
Hoito yhdistettynä muihin hoitoihin   30 ,- HUOM! Saman päivän ajanvaraukset vain puhelimitse

Ajanvaraus