web analytics

HYDRAFACIAL on yksi maailman suosituimmista hoidoista!

HydraFacial on ainoa menetelmä, jossa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan Signature -hoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin asiakas voi palata  arkirutiineihinsa välittömästi hoidon jälkeen.


HYDRAFACIAL Signature -kasvohoito

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii ja tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HYDRAFACIAL Signature -kasvohoito ilman GlySal -kuorintaa   106€
HYDRAFACIAL Signature -kasvohoito GlySal kuorinnan kanssa   144€


HYDRAFACIAL Age Refinement -kasvohoito

Aikuisen naisen ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal -happokuorintaa, Dermabuilder peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita.

HYDRAFACIAL Age Refinement -kasvohoito ilman LED -valohoitoa   160€
HYDRAFACIAL Age Refinement -kasvohoito sisältää LED -valohoidon      190€


HYDRAFACIAL Platinum -kasvohoito    240€

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal -happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen ja decolleten iholle. Hoitoa täydennetään LED -valohoidolla.  

Ajanvaraus

HUOM! Saman päivän ajanvaraukset vain puhelimitse