web analytics

HYDRAFACIAL on markkinoiden edistyksellisin, patentoitu ihonhoitomenetelmä! 

HydraFacial on ainoa menetelmä, jossa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhennys komedoista, papuloista ja pustuloista sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.  

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla. Laitteeseen on mahdollista kiinnittää lymfaterapiahoitopää. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin asiakas voi palata arkirutiineihinsa välittömästi hoidon jälkeen.  

Hydrafacial Hydration -kasvohoito  102,-   Decolte  30,-
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. 

Hydrafacial Deep Clean -kasvohoito  139,-   Decolte  60,-
Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta.

Hydrafacial Special -kasvohoito  155,-    Decolte 95,-
Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma-alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15 % tai 30 % GlySal happokuorinta.  


HydraFacial -hoitojen hoitotuloksia voidaan tehostaa entisestään lisäämällä hoidon yhteyteen lymfaattinen hierontakäsittely ja/tai LED -valokäsittely. 

Lisäkäsittelyt +30 ,- / käsittely.  

Ajanvaraus

HUOM! Saman päivän ajanvaraukset vain puhelimitse