web analytics

Environ Skin EssentiA -tuotteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edistäviä ainesosia. 

AVST Moisturiser 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastaanin tuotantoa edistäviä peptidejä. A-vitamiinia käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena AVST-tuotteissa. 

Sarja ei sisällä hajusteita.

BTB13 -hoitosarja valmistetaan alusta Suomessa ja kaikissa hoitolinjoissa päävaikuttavana aineena on BTB13 -yhdiste. Yhdiste muodostuu l -karnitiini(BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta(BT13). Yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista ja parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13 -patentti on menetelmäpatentti. BT edesauttaa tehoaineiden imeytymistä ja vesiliukoinen B 13 pääsee vaikuttamaan solukalvon sisälle ja ihosoluun sen tarvitsemaa energiaa.


BTB13 PRO-AGE hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa
BTB13 Sensitive hoitolinja vahvistaa ja rauhoittaa
BTB 13 media-alan hoitolinja korjaa ja uudistaa  


Number75 - kollageenia ihosi hyvinvoinnille


Sisäisesti nautittu kollageeni vaikuttaa ihon kimmoisuuteen ja rypyttömyyteen. Tiedämme myös, että hyaluronihappo on vastuussa ihon hyvästä kosteustasapainosta ja rypyttömyydestä ja että molempien aineosien määrä vähenee iän myötä. C-vitamiinin hyödyt ovat kiistattomat: iho ja koko elimistö tarvitsee antioksidantteja, jollainen myös c-vitamiini on. 


Sisäisesti nautitun kollageenin hyödyistä ihon rakenteeseen löytyy tutkimustietoa. Joissakin tutkimuksissa on osoitettu syödyn kollageenin vaikuttavan myös ihon terveyteen ja kimmoisuuteen. 

REVITALASH ADVANCED -ripsien ja kulmien hoitotuotteet