web analytics

Environ Skin EssentiA -tuotteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edistäviä ainesosia. 

AVST Moisturiser 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastaanin tuotantoa edistäviä peptidejä. A-vitamiinia käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena AVST-tuotteissa. 

Sarja ei sisällä hajusteita.

Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoidon parantamiseksi. Yrityksen omistavat maailmankuulut professorit tri Eugene Van Scott ja tri Ruey Yu. Heidän tuotteillaan on yli 100 maailmanlaajuista patenttia.
 
Exuviance on tuonut markkinoille uuden sukupolven AHA-alfahydroksihapon käyttämällä ainutlaatuista PHA-polyhydroksihappoa, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. PHA on ihollesi kehitetty mullistava keksintö,jota on ainoastaan Ecuviance-tuotteissa.


Number75 - kollageenia ihosi hyvinvoinnille


Sisäisesti nautittu kollageeni vaikuttaa ihon kimmoisuuteen ja rypyttömyyteen. Tiedämme myös, että hyaluronihappo on vastuussa ihon hyvästä kosteustasapainosta ja rypyttömyydestä ja että molempien aineosien määrä vähenee iän myötä. C-vitamiinin hyödyt ovat kiistattomat: iho ja koko elimistö tarvitsee antioksidantteja, jollainen myös c-vitamiini on. 


Sisäisesti nautitun kollageenin hyödyistä ihon rakenteeseen löytyy tutkimustietoa. Joissakin tutkimuksissa on osoitettu syödyn kollageenin vaikuttavan myös ihon terveyteen ja kimmoisuuteen. 

REVITALASH ADVANCED -ripsien ja kulmien hoitotuotteet