Tuotteet myynnissä Kauneuskeskus VitaRomassa

4 vaihetta upeaan ihonhoitoon

Ensimmäinen iS CLINICAL -ihonhoito-ohjelmasi vaihe on puhdistus. Puhdistus on olennainen vaihe puhtaan, kirkkaan ja kuulaan ihon aikaansaamiseksi. Puhdistustuotteemme sopivat kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille ja ne ovat hellävaraisia mutta silti tehokkaita poistamaan ylimääräiset öljyt, meikin ja lian ilman, että iho ärsyyntyy tai kuivuu. 

iS CLINICAL -hoito-ohjelmasi toinen vaihe on hoito, jossa keskitytään hoitoalueeseen, joka vaatii huomiota tehokkaiden kasviperäisten aktiiviaineiden avulla.  Kliinisesti tehokkaat, mutta ihoa ärsyttämättömät tuotteemme häivyttävät todistetusti ryppyjä ja juonteita, ihon epäpuhtauksia, ihon sameutta, suurentuneita ihohuokosia jne.  

Kolmas iS CLINICAL-ihonhoito-ohjelmasi vaihe on hoitovaihe, jossa  keskitytään kosteuttamaan ihoasi, jotta ihosi pystyisi ylläpitämään kiinteyttään, rakennettaan ja kestävyyttään. Kosteuttavat tuotteemme lisäävät ihoosi dramaattisesti kosteutta ja parantavat sen rakennetta ilman, että ihohuokosesi tukkeutuvat tai tuote tuntuu ihollasi raskaalta. iS Clinicalin kosteuttavat tuotteet toimivat myös ideaalisena pohjana meikille ja ne levittyvät kauniisti hoitotuotteidemme päälle. 

Neljäs iS CLINICAL -ihonhoito-ohjelmasi vaihe on suojaus, joka on olennainen osa jokaisen ihotyypin ja jokaisen iho-ongelman hoidossa – suojata ihoa vahingollisilta uv-säteiltä ja muilta ihon haittavaikutuksilta. Laaja-alaiset UVA/UVB-aurinkosuojatuotteemme paitsi auttavat suojaamaan ihoa palamiselta, kosteuttavat myös tehokkaasti ja antavat iholle ylellisen kosteuttavan tuotteen tunnun.