web analytics

Environ Essential -kasvohoidot

Environ hoitojen sekä tuotteiden keskeisin ainesosa on A-vitamiini. 

Pysyäkseen terveenä ja vahvana iho tarvitsee päivittäin A-vitamiinia, joka kuitenkin pilkkoutuu auringon valossa. Valovaurio näkyy ihon vanhenemisena, mutta sitä voidaan korjata ja ehkäistä lisäämällä iholle päivittäin A-vitamiinia ja antioksidantteja. 

Vitamin STEP-UP SYSTEM totuttaa ihon A-vitamiiniin ja muihin aktiiviaineisiin asteittain nousevia portaita pitkin. Siedättäminen lisää ihon kauneutta ja terveyttä turvallisesti ja tehokkaasti ja takaa jatkuvasti paranevathoitotulokset. Environ -ihonhoito alkaa ihon hyvinvoinnin palauttavista perustuotteista. Kun iho vahvistuu, hoito jatkuu ihon erityishaasteita ratkovien tuotteiden käytöllä.

Kun haluat kirkastaa ihoa, peruttaa kasvojen ikämuutoksia tai saada todellisia tuloksia iho-ongelmien hoidossa, tule tehokkaaseen Environ Ionszyme DF -laitehoitoon. 

Inozyme DF -laitteen Sonoforeesi (matalataajuinen ääniaalto n.22 kHz) saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Tutkimusten mukaan tiehyeet pysyvät noin tunnin auki.

DF -laitteen Iontoforeesi (pulsoiva sähkövirta) vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.
  
Essential Youth Reset kiinteyttävä kasvohoito  150,-

Tämän kiinteyttävän kasvohoidon tehokas yhdistelmä peptidejä ja vitamiineja auttaa vähentämään hienoja ryppyjä, aurinkovaurioita ja velttoutta saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.

Essential Moisture Boost tehokosteuttava kasvohoito 130,-

Tehokosteuttavassa kasvohoidosssa hyaluronihappo vähentää kuivuuden aiheuttamia hienoja ryppyjä lisäten kosteutta ihon syvemmissä kerroksissa saaden ihon kuulaan kosteaksi.

Essential Comfort Calm rauhoittava kasvohoito  130,-

Ihanteellinen hoito herkälle ja ärsyyntyneelle iholle. Yhdistelmä tehokkaita ainesosia rauhoittaa ja antaa iholle tervettä hehkua.

Vibrant-C micro peel ihon väriä kirkastava kasvohoito 130,-

Juuri ennen hoitoa sekoitettava tuote C-vitamiinikuorinta yhdessä muiden antioksidanttien kanssa auttaa kirkastamaan epätasaista ihonväriä saaden ihon kuulaaksi ja elinvoimaiseksi sekä poistaa iholta väsymyksen merkkejä.

Environ Focus-on eye -silmänympärysihon täsmähoito  60,-

Tehokas yhdistelmä peptidejä auttaa vähentämään silmänympärysten ilmejuonteita saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.

Essential Vitamin Touch  105,-

Tämä manuaalinen kasvohoito sisältää kuorinnan, hieronnan, vitamiiniseerumin, naamion ja loppuvoiteen.  


HUOM! Saman päivän ajanvaraukset vain puhelimitse

Ajanvaraus