web analytics

MICROBLADING -kulmien kevytpigmentointi

Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat.


Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen. Pigmentit joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa ovat 100 % luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaikenkaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikkalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan n.vuodessa. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat.


Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Muotoilun aikana käytämme Branko Babicin suunnittelemia erikoistyökaluja, jotta mittaamme sinulle täydellisen symmetriset kulmat kasvojen muotojesi mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat ja kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. Ääriviivoja emme tee pigmentillä. Ne pyyhitään kokonaan pois jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.


Bladingin aikana käytämme SharpBrowsin erikoisteriä, jotka koostuvat 11-14 pienen pienestä terästä. Ne viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin sinne. Pigmentit, joita käytämme eivät sisällä mitään metalleja ja ovat 100 % luonnollisia.


Mitä enemmän tiedät prosessista, sitä helpompaa se on Sinulle. Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1. ihon pintakerroksen parantuminen 2. kuolleen ihon kuoriutuminen ja 3. pigmentin väheneminen. 2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet.


Ensimmäisen Microbladingin jälkeen tulos ei ole lopullinen. Värin pigmentti haalistuu hieman parin viikon aikana toimenpiteen jälkeen. Tämä on täysin normaalia. Alussa leikkauslinjat voivat näyttää epätasaisilta, sekä värin pigmentti tulee todennäköisesti muuttumaan melko merkittävästi kuukauden aikana. Muista, että todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta touch up -menettelyn jälkeen (värin uudelleen laitto n.1 kk kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä).

Microblading -kulmat 1.kerta (sis.touch up n. kuukauden kuluttua) 290,-
Microblading -kulmat Touch Up 150,-

Ajanvaraus

HUOM! Saman päivän ajanvaraukset vain puhelimitse