web analytics

Caretech HIFU – tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa

Caretech HIFU (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa


Hifu-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja se sopii yli 35 -vuotiaille. 

Caretech HIFU multillinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU -hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.
 
MITEN LAITE TOIMII 

HIFU -ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen esim.1,5mm, 3mm, 4,5mm, mikä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näky kiinteytymisenä. 

KONTRAINDIKAATIOT – MILLOIN HOITOA EI SUOSITELLA 
Jos asiakkaalla on jotain seuraavista:

- ihosyöpä (tai aikaisemmin ollut ihosyöpä)
- kasvokirurgisista toimenpiteistä oltava 12 kk väliä
- botoxin ja muiden täyteaineiden laitosta oltavat ainakin 1 kk väliä
- ihosairaudet
- paha akne
- ruusufinni
- tulehdukset
- metallilevy kasvojen alueella
- hammastulehdus 

HOIDON JÄLKEEN 
 
Hoidon jälkeen voi palata normaaliin päivärytmiin. Välittömästi hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa, varsinkin jos iho on herkkä, mutta punoitus laskee muutamassa tunnissa. Käsitelty alue voi olla hellä ja kosketusarka, noin viikon verran. Saunomista ei suositella välittömästi hoidon jälkeen. 

HOITOSARJA
Yhden hoitokerran kesto on 10-50 minuuttia ja jo sillä saavutetaan tehokkaita tuloksia, jotka näkyvät muutaman viikon kuluessa hoidosta. Hoito suositellaan toistettavaksi 2-3 kertaa kolmen kuukauden välein. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän 1-2 vuoden välein. Tuloksia näet ja tunnet jopa heti.

- Koko kasvot 545,-
- Kaula 265,-
- Koko kasvot + kaula 595,-
- Leukalinja+kaula 375,-
- Poskilinja 265,-
- Leukalinja+poskilinja 375,-
- Leukalinja 265,-
- Otsa+poskilinja 325,- 


Ajanvaraus


HUOM! Saman päivän ajanvaraukset vain puhelimitse