web analytics

Geneo+ -hoidot

Lataa tästä koko kuluttajaesite
Ja tästä voit katsoa videon siitä miten Geneo+ toimii


OXYGENEO+ -ihon kuntoa parantava happikuorinta 


Innovatiivisen laitehoidon teknologia stimuloi ihon happiaineenvaihduntaa. Laitteeseen asennetaan Capsugen –hoitokapseli,joka vie ihon pintaan pieniä hiilidioksidikuplia. Vastareaktiona ihossa oleva happi aktivoituu ja tapahtuu Bohrin efekti, jonka seurauksena kudoksen happi- pitoisuus kasvaa ja samalla verenvirtaus lisääntyy ja ihosolujen aineenvaihdunta paranee. Ihoon imeytetään aktiiviaineita: hyaluronihappoa, peptidejä ja antioksidantteja. Kuorintaa poistaa ihon pinnasta kuollutta ihosolukkoa, iho saa kosteutta, ihon pintarypyt tulevat sileämmäksi ja iho kiinteytyy.
 
Hoitolinjoja on kaksi: 

- NeoBright on ihoa kirkastava ja pigmenttimuutoksia häivyttävä
- NeoRevive on ihoa ravitseva hoito ikämuutoksiin. 

Hoidon hinta on 115,-/krt. Sarjahoito 2-3 viikon välein ja 4.krt on -50 %

OXYGENEO+ & TRIPOLLAR RF yhdistelmähoito -ihon happikuorinta ja kiinteyttävä radiofrekvenssihoito 

Todella kiinteyttävä ja ihon kollageenia stimuloiva hoitokokonaisuus saadaan yhdistämällä OxyGeneo+ happikuorintaan samassa laitteessa olevan Tripollar –radiofrekvenssihoito. Kiinteyttävän NeoRevive – tai kirkastavan NeoBright-kuorinnan jälkeen ihoa hoidetaan syvemmältä lämmittävillä radiofrekvenssiaalloilla. Hoito stimuloi tehokkaasti ihon kollageenisynteesiä. 


Tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ihon heleytenä ja kiinteytenä. Tehokkain tulos saavutetaan 3-6 kerran sarjahoidolla. Hoito ei satu,mutta iholla voi tuntua kuumotusta ja punoitusta hoidon aikana ja sen jälkeen. Ihana hoito ennen tärkeää juhlatilaisuutta. 

Hoidon hinta on 165,-/krt. Sarjahoito tehdään 2-3 viikon välein ja 4.krt on -50 %